Ριγανέλαιο…πόσιμο και θαυματουργό!

Εάν ρωτήσει κανείς οποιονδήποτε τι γνωρίζει για τη ρίγανη, θα απαντήσει πολύ απλά πως είναι το βότανο εκείνο που δίνει γεύση και άρωμα στο φαγητό. Κι όμως… η ρίγανη κρύβει ιδιότητες τόσο σημαντικές για τον ανθρώπινο οργανισμό που κανείς δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί!

Natural Serum απο την Nature's Gold

FACE&EYESERUM
Η σειράFace και Eyeserum της NaturesGold γέμισε τα μπουκαλάκια της με τα κατάλληλα φυτικά συστατικά, ώστε να προσφέρει την απαραίτητη ενυδάτωση και αντιγήρανση σε πρόσωπο και μάτια για κάθε τύπο δέρματος.

Αναζωογόνηση με Αιθέρια έλαια

Αρωματοθεραπεία είναι η φυσική θεραπεία που βασίζεται στη σωστή αξιοποίηση και εφαρμογή των Αιθέριων Ελαίων. Τα αιθέρια έλαια προέρχονται από την απόσταξη των φυτών με θεραπευτικές ιδιότητες και περιέχουν ότι πιο χρήσιμο έχει το φυτό.

Περι βοτάνων... Ιστορία Παράδοση Οφέλη

Ανέκαθεν, η ιατρική επιστήμη εμπιστευόταν τη φύση και  τα βότανά της για τις θεραπευτικές τους  ιδιότητες,  ενώ αυτή η παράδοση συνεχίζει μέχρι και σήμερα.

Εταιρεία

Από το 2011 δραστηριοποιούμαστε στο εμπόριο, την παραγωγή και επεξεργασία αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών, το εμπόριο αιθέριων ελαίων, φυτικών ελαίων και άλλων φυτικών προϊόντων με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης, προσφέροντας αυθεντικά ποιοτικά προϊόντα κυρίως της κρητικής αλλά και της ευρύτερης ελληνικής υπαίθρου, καθώς και ποικιλίες από όλο τον κόσμο.

Instagram

Social

Επικοινωνία