Λίγα λόγια για εμάς...

Η Nature’s Gold αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση όπου η αγάπη μας για τη φύση, γέννησε την ιδέα για την δημιουργία της εταιρείας μας.

Από το 2011 δραστηριοποιούμαστε στο εμπόριο, την παραγωγή και επεξεργασία αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών, το εμπόριο αιθέριων ελαίων, φυτικών ελαίων και άλλων φυτικών προϊόντων με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης, προσφέροντας αυθεντικά ποιοτικά προϊόντα κυρίως της κρητικής αλλά και της ευρύτερης ελληνικής υπαίθρου, καθώς και ποικιλίες από όλο τον κόσμο.
Image

Since 2011 Nature's Gold

Cretan Tea Flavors & Products
Image

Τι κάνουμε...

Με βιολογικούς τρόπους καλλιέργειας

παράγουμε κρητικές ποικιλίες βοτάνων, σε έκταση 40 στρεμμάτων νότια του Ρεθύμνου στην περιοχή της Αγίας Γαλήνης, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στη φροντίδα της καλλιέργειας και σε όλα τα στάδια παραγωγικής διαδικασίας.

Συνεργαζόμαστε με τοπικούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα

επιλέγοντας τις καλύτερες πρώτες ύλες με σκοπό την δημιουργία αυθεντικών, ποιοτικών προϊόντων.

Έπειτα, από πολλές μελέτες και συνεργασίες με βοτανολόγους και αρωματοθεραπευτές

έχουμε δημιουργήσει την προϊοντική σειρά με το brand της Nature’s Gold σε βότανα, ροφήματα τσαγιού, θεραπευτικά μείγματα βοτάνων και προϊόντων αρωματοθεραπείας, που με μεγάλη επιτυχία επιλέγονται από καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Τα προϊόντα μας παραδίδονται άμεσα

υπεύθυνα και με συνέπεια σε χονδρέμπορους, λιανέμπορους και ιδιώτες ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό, σε ολιστικά κέντρα θεραπείας και σε ξενοδοχεία που εντάσσουν στην φιλοσοφία τους την ανάδειξη της εντοπιότητας και των αυθεντικών ποιοτικών προϊόντων του τόπου μας.

Η φιλοσοφία μας

Φιλοσοφία μας είναι, μέσα από τα προϊόντα που χαρίζει η φύση να προσφέρουμε μια εναλλακτική πρόταση για έναν υγιεινό τρόπο ζωής, με τη φιλοδοξία να καλύψουμε την αυξανόμενη ανάγκη του ανθρώπου για ολιστική θεραπεία, αποτοξίνωση και αναζωογόνηση μέσα από τα προϊόντα μας.
Image
Η ιατρική επιστήμη, ανέκαθεν εμπιστευόταν τη φύση για τις θεραπευτικές της ιδιότητες, ενώ συνεχίζει μέχρι και σήμερα. Οι θεραπευτικές και ευεργετικές ιδιότητες τόσο των βοτάνων, όσο και των αιθέριων ελαίων, έχουν εδώ και χρόνια επαληθευτεί από τις επιστήμες της χημείας και της φαρμακολογίας, έχει αναγνωριστεί η φαρμακευτική τους δύναμη και αξία και πλέον συνιστώνται ανεπιφύλακτα ως μέσο εναλλακτικής θεραπείας και ολιστικής προσέγγισης.

Τα προϊόντα μας

Τα προϊόντα μας είναι αποτέλεσμα συλλογής των καλύτερα δυνατόν ποιοτικών πρώτων υλών και συσκευάζονται σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ασφαλείας και προδιαγραφές, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας.
image
Η εταιρεία μας τοποθετεί και προσφέρει τα βότανα και τα τσάγια της σε οικολογική, ανακυκλώσιμη συσκευασία για την καλύτερη διατήρησή τους και η ετικέτα της συσκευασίας μας είναι μεταφρασμένη σε 5 γλώσσες, ανά είδος και ιδιότητες, ώστε να εξυπηρετούνται και οι τουριστικές περιοχές της χώρας μας.
image
Τα αιθέρια έλαια μας, κατά κύριο λόγο, παρασκευάζονται στην Κρήτη από αυτοφυή φυτά και κάτω από αυστηρές προδιαγραφές και άλλα προέρχονται από παραγωγούς ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Τα εξωτικά φυτά και βότανα που δεν ευδοκιμούν στη χώρα μας, τα εισάγουμε απο τις γωνιές του κόσμου.

Ο τόπος μας

Βοτανολογικές μελέτες αποκαλύπτουν πως το νησί έχει ένα από τα πιο πλούσια και ενδιαφέροντα οικοσυστήματα της Ευρώπης κατέχοντας ένα μεγάλο αριθμό ενδημικών φυτών.

Σε μεγάλο υψόμετρο, σε ξηρά και άνυδρα μέρη και βουνά της Κρήτης...

...ευδοκιμούν αρωματικά φυτά και βότανα, που ανέκαθεν αποτελούσαν τον σύμμαχο της υγείας και της μακροζωίας των κρητικών. Η Μαλοτήρα, ο Δίκταμος, το Φασκόμηλο, η Λαδανιά και η Ρίγανη είναι αποδεδειγμένα θεραπευτικά και θυμίζουν το πραγματικό άρωμα της Κρήτης.

Η ιστορία της κρητικής διατροφής ξεκινά από πολύ παλιά, ακόμη και πριν από τη νεολιθική εποχή.

Μόνο που δεν υπάρχουν στοιχεία παρά μόνον σοβαρές ενδείξεις για το τι έτρωγαν οι Κρητικοί πριν από 5.000 χρόνια. Την περίοδο του Μινωικού πολιτισμού 4.000 χρόνια πριν τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται πιο σαφή. Από τα ευρήματα των αρχαιολογικών ανασκαφών φαίνεται πως οι αρχαίοι Μινωίτες, κατανάλωναν τα ίδια σχεδόν προϊόντα που καταναλώνει και ο σημερινός κρητικός. Στα ανάκτορα της μινωικής εποχής βρέθηκαν μεγάλα πιθάρια για το λάδι, τους δημητριακούς καρπούς, τα όσπρια και το μέλι και στις διάφορες τοιχογραφίες βλέπουμε κρητικά φυτά και βότανα. Οι αρχαίοι Μινωίτες κληροδότησαν σε εμάς την υγιεινή διατροφή που στηρίζεται στη φύση.

Έτσι, με γνώμονα όλα τα παραπάνω η Nature’s Gold...

...γεννημένη και μεγαλωμένη στην Κρήτη, σε έναν ευλογημένο τόπο από αρχαιοτάτων χρόνων, θεωρεί χρέος και καθήκον της να ενημερώσει για τις δυνάμεις της φύσης και να μοιραστεί τις γνώσεις της για τις ευεργετικές ιδιότητες των βοτάνων στα πλαίσια μιας ολιστικής προσέγγισης, για μια ζωή γεμάτη υγεία!

Από το Blog μας

διαβάστε τα νέα & ανακοινώσεις μας
Αιθέρια Έλαια με εντομοαπωθητικές ιδιότητες

Αιθέρια Έλαια με εντομοαπωθητικές ιδιότητες

Κατηγορία: Αρθρογραφία

Το καλοκαίρι το πρόβλημα των εντόμων γίνεται ολοένα και πιο έντονο.  Πολλές φορές ακόμα και ένα τόσο δα κουνουπάκι μπορεί να μας χαλάσει τη βραδιά ή ακόμα χειρότερα τον ύπνο...

περισσότερα
Τι είναι εναλλακτικές μορφές Θεραπείας;

Τι είναι εναλλακτικές μορφές Θεραπείας;

Κατηγορία: Αρθρογραφία

Η ορολογία της εναλλακτικής και συμπληρωματικής θεραπείας (Alternative and Complementary Medicine- CAM), έχουν γίνει αποδεκτές στην παγκόσμια βιβλιογραφία και αποτελούν γενικότερη κατηγορία παραδοσιακών πρακτικών ιατρικής. Σαν όρο, ο Παγκόσμιος Οργανισμός...

περισσότερα
Αντιμετωπίστε τους πόνους περιόδου με τα όπλα της Φύσης

Αντιμετωπίστε τους πόνους περιόδου με τα όπλα της Φύσης

Κατηγορία: Αρθρογραφία

Πολλές γυναίκες αντιμετωπίζουν έντονους πόνους κατά τη διάρκεια της περιόδου το λεγόμενο προεμμηνορροϊκο σύνδρομο – PMS. Είναι ένα σύνδρομο που συνοδεύεται από μια σειρά από συμπτώματα που συμβαίνουν τακτικά πριν...

περισσότερα
Είναι Ασφαλή η Χρήση των Αιθέριων Ελαίων στα Παιδιά;

Είναι Ασφαλή η Χρήση των Αιθέριων Ελαίων στα Παιδιά;

Κατηγορία: Αρθρογραφία

Η αρωματοθεραπεία απέκτησε αναγνώριση στον ιατρικό τομέα ως μια ασφαλή και εξίσου αποτελεσματική προσέγγιση για την ανακούφιση από διάφορες ασθένειες σε σύγκριση με τη χρήση συνθετικών φαρμάκων. Αυτό οφείλεται στις...

περισσότερα
Οι Θεραπευτικές Ιδιότητες της Κάνναβης

Οι Θεραπευτικές Ιδιότητες της Κάνναβης

Κατηγορία: Αρθρογραφία

Με τον όρο «Θεραπευτική κάνναβη» περιγράφει τα προϊόντα του φυτού της κάνναβης τα οποία χρησιμοποιούνται από τους ασθενείς για την αντιμετώπιση συγκεκριμένων παθήσεων. Το φυτό της κάνναβης χρησιμοποιείται εδώ και χιλιάδες...

περισσότερα
Γευστικές προτάσεις τσαγιού

Γευστικές προτάσεις τσαγιού

Κατηγορία: Εταιρικά Νέα

Δημιουργούμε μοναδικές γεύσεις τσαγιού συνδυάζοντας βότανα υψηλής ποιότητας, ξεχωριστά με σκοπό τη δημιουργία ενός προϊόντος που θα ικανοποιεί εμάς και κυρίως εσάς!

περισσότερα
Καταπολεμήστε την Αλλεργική Ρινίτιδα με Φυσικό Τρόπο

Καταπολεμήστε την Αλλεργική Ρινίτιδα με Φυσικό Τρόπο

Κατηγορία: Αρθρογραφία

Η αλλεργική ρινίτιδα είναι μια σχετικά συχνή ασθένεια αφού ταλαιπωρεί περίπου το 20 με 30% του ανθρώπινου πληθυσμού.

περισσότερα
Tα Βότανα που βοηθούν τη Δυσκοιλιότητα

Tα Βότανα που βοηθούν τη Δυσκοιλιότητα

Κατηγορία: Αρθρογραφία

Η δυσκοιλιότητα είναι ένα σύμπτωμα που επηρεάζει την ποιότητα ζωής και σύμφωνα με τα στοιχεία του Ελληνικού Ιδρύματος Γαστρεντερολογίας, το 16% των Ελλήνων αντιμετωπίζει πρόβλημα με το έντερό του τουλάχιστον...

περισσότερα
ΡΙΓΑΝΕΛΑΙΟ: Το φυσικό αντιβιοτικό που «ΘΩΡΑΚΙΖΕΙ» τον οργανισμό

ΡΙΓΑΝΕΛΑΙΟ: Το φυσικό αντιβιοτικό που «ΘΩΡΑΚΙΖΕΙ» τον οργανισμό

Κατηγορία: Αρθρογραφία

Εάν ρωτήσει κανείς οποιονδήποτε τι γνωρίζει για τη ρίγανη, θα απαντήσει πολύ απλά πως είναι το βότανο εκείνο που δίνει γεύση και άρωμα στο φαγητό. Κι όμως… η ρίγανη κρύβει...

περισσότερα

Επικοινωνία

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Διεύθυνση

Άνω Καλέσα, Ηράκλειο Κρήτης, 71500

Τηλ.

+30 2811 754845

Κιν.

+30 6972552934

Email

info@naturesgold.gr

Είστε χονδρέμπορας ή παραγωγός;

Σας ενδιαφέρει να συνεργαστείτε μαζί μας; Η εταιρεία μας πάντα αναζητά νέους συνεργάτες, αν είστε παραγωγός και ενδιαφέρεστε για συνεργασία παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.
Εάν είστε χονδρέμπορας ή παραγωγός, κάντε κλικ στον σύνδεσμο, διαβάστε το κείμενο και συμπληρώστε τη φόρμα ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.