Καλλιέργιες

Πρώτη προτεραιότητα της εταιρείας μας είναι η παραγωγή και διάθεση προϊόντων με τα υψηλότερα ποιοτικά χαρακτηριστικά.

Το 2014 οραματιστήκαμε και δημιουργήσαμε τις δικές μας καλλιέργειες βοτάνων με βιολογικές μεθόδους παραγωγής.

Πλέον σε έκταση 30 στρεμμάτων νότια του Ρεθύμνου Κρήτης στην Αγία Γαλήνη κατά κύριο λόγω καλλιεργούμε φασκόμηλο (salvia triloba), δίκταμο (origanum dictamnus) , ρίγανη (origanum onites & Origanum vulgare ssp hirtum), λαδανιά [κίστος] (cistus creticus), λεβάντα (lavandula officinalis) και άλλα αρωματικά φυτά, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στην φροντίδα της καλλιέργειας χωρίς τη χρήση χημικών λιπασμάτων ή φυτοφαρμάκων. Τα βότανά μας δεν υφίστανται καμία τεχνική επεξεργασία, καθώς όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας γίνονται αποκλειστικά με το χέρι, διατηρώντας αναλλοίωτα τα χαρακτηριστικά τους.

Για τη Nature’s Gold, η τεχνογνωσία και οι διαδικασίες που πιστοποιούν την ποιότητα των προϊόντων της αποτελούν αδιαπραγμάτευτη αρχή. Εφαρμόζουμε πρακτικές ολοκληρωμένης διαχείρισης και βιολογικής γεωργίας, ελέγχοντας όλα τα στάδια παραγωγής, επεξεργασίας και τυποποίησης, από την παραγωγή έως την τελική συσκευασία.

image
image

Συγκομιδή:

συλλέγουμε τα φυτά την κατάλληλη περίοδο συγκομιδής τους, ώστε να πετύχουμε την καλύτερη δυνατή περιεκτικότητα αιθερίων ελαίων και δραστικών ουσιών.

Αποξήρανση:

τα βότανά μας αποξηραίνονται με φυσικό τρόπο, σε δροσερό και σκιερό μέρος σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στο κατάλληλο χρονικό διάστημα που χρειάζεται, ώστε να διατηρούν το χρώμα και το άρωμά τους.

Διαλογή & Επεξεργασία:

προσεκτικά και με το χέρι, επιλέγουμε τα καλύτερα μέρη του φυτού που θα επεξεργαστούν, διατηρώντας άριστη την ποιότητα τους και να φθάσουν αναλλοίωτα στο φλιτζάνι σας.

Τυποποίηση:

Η τυποποίηση των προϊόντων μας αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι για την εταιρεία μας, αφού με αυτή την διαδικασία πετυχαίνουμε την ασφαλή αποθήκευση και μεταφορά του προϊόντος στον τελικό καταναλωτή, εφαρμόζοντας τα κατάλληλα πρότυπα ασφαλείας τυποποίησης τροφίμων.

Συσκευασία:

δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στον σχεδιασμό της συσκευασίας με υψηλά standards αισθητικής, ακολουθώντας τις νέες τάσεις της αγοράς με στόχο την καλύτερη προβολή του προϊόντος στο ράφι. Κύριο μέλημά μας είναι να μπορέσουμε να επιτύχουμε το αποτέλεσμα που αποδίδει το χαρακτήρα της επιχείρησης και την υψηλή ποιότητα του προϊόντος.

Είστε χονδρέμπορας ή παραγωγός;

Σας ενδιαφέρει να συνεργαστείτε μαζί μας; Η εταιρεία μας πάντοτε αναζητά συνεργάτες.
Εάν είστε χονδρέμπορας ή παραγωγός, κάντε κλικ στον σύνδεσμο, διαβάστε το κείμενο και συμπληρώστε τη φόρμα ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.