Natural Serum απο την Nature's Gold

Natural Serum απο την Nature's Gold

FACE&EYESERUM
Η σειράFace και Eyeserum της NaturesGold γέμισε τα μπουκαλάκια της με τα κατάλληλα φυτικά συστατικά, ώστε να προσφέρει την απαραίτητη ενυδάτωση και αντιγήρανση σε πρόσωπο και μάτια για κάθε τύπο δέρματος.

Η σωστή ενυδάτωση  της επιδερμίδας, ιδιαίτερα μετά από μία κουραστική μέρα απασχολεί όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας. Tο serum έχει τη δυνατότητα να δρα στις βαθύτερες στοιβάδες της επιδερμίδας και να απορροφάται άμεσα, ενεργοποιώντας την παραγωγή του κολλαγόνου. Βοηθά στη ανάπλαση των κυττάρων, χαρίζει σύσφιξη και ενεργοποιεί την άμυνα του δέρματος!
Κάθε serum έχει διαφορετική υφή.
“Το Faceserum ξεχωρίζει για το έλαιο argan, το αιθέριο έλαιο γεράνι, το σταφυλοκουκουτσέλαιο και την βιταμίνη Ε, οι ιδιότητές τους προστατεύουν, φροντίζουν και αναζωογονούν το πρόσωπο!“
Το έλαιο argan κάνει την επιδερμίδα πιο λεία, πιο καθαρή, πολύ λαμπερή και περισσότερο ενυδατωμένη.
Το αιθέριο έλαιο γεράνι διατηρεί την υγρασία του δέρματος, έχει αντιγηραντική, αντιφλεγμονώδη και αντισηπτική δράση, ενυδατώνει σε βάθος και χαρίζει λάμψη στο δέρμα.
Το σταφυλοκουκουτσέλαιο τονώνει και συσφίγγει το δέρμα, αναπλάθει τα κύτταρα, βοηθά στην παραγωγή του φυσικού κολλαγόνου και προστατεύει το δέρμα από βλαβερές επιδράσεις  εξαιτίας των οποίων επέρχεται η πρόωρη γήρανση.
Η βιταμίνη Ε έχει δράσεις κατά της βλάβης του δέρματος από την  ηλιακή ακτινοβολία διατηρώντας την υγρασία του δέρματος και καταπολεμώντας την ξηρασία.
Το Eyeserum ξεχωρίζει για το αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλο, το αμυγδαλέλαιο, το έλαιο τζοτζόμπα και τη βιταμίνη Ε, οι ιδιότητές τους γύρω από την περιοχή των ματιών χαρίζουν ανανέωση και φρεσκάδα, απαλύνουν τις ρυτίδες και εξαλείφουν τους μαύρους κύκλους!

 

Το αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλοπεριέχει βιταμίνη Α, η οποία βοηθάει στην ανανέωση των κυττάρων, ενεργοποιεί την παραγωγή του φυσικού κολλαγόνου του δέρματος και αποτελείται από μικροσκοπικά μόρια, τα οποία εισχωρούν εύκολα στην επιδερμίδα και την ενυδατώνουν.
Το αμυγδαλέλαιο απαλλάσσει την περιοχή γύρω από τα μάτια από τους μαύρους κύκλους, εξισορροπεί την ξηροδερμία και βοηθά στην ανάπλαση της επιδερμίδας συσφίγγοντας τους πόρους και μειώνοντας τα σημάδια ακμής.
Το έλαιο τζοτζόμπα προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, έχει όμοια χαρακτηριστικά με αυτά  του φυσικού δέρματος, τα οποία και ρυθμίζει αφήνοντας έτσι ένα λαμπερό και νεανικό δέρμα, απορροφάται εύκολα από την επιδερμίδα διατηρώντας ένα υγιές δέρμα.
Η  βιταμίνη Ε εμποδίζει την απώλεια νερού από την επιδερμίδα διατηρώντας την υγρασία του δέρματος και προστατεύοντας από τις βλαβερές για την επιδερμίδαεπιδράσεις της ηλιακής ακτινοβολίας.

Δοκιμάστε τις θαυματουργές για την επιδερμίδα ιδιότητες που χαρίζουν τα συστατικά τους, είναι 100% φυσικά προϊόντα  που ξεχωρίζουν για την αναζωογόνηση  που προσφέρουν… Μην αφήνετε το δέρμα σας να “διψάει’’…ενυδατώστε το!!!